HTML

Orvtámadók

Sajnos sokkal több orvtámadó van mint gondoljuk, de annál biztos több, mint amennyire szükség lenne. Ezek az emberek, cégek hatóságok egy pillanat alatt tehetik/teszik tönkre áldozataik életét, vagy éppen megélhetését. Védekezzünk velük szembe úgy, hogy megosztjuk tapasztalatainkat.

Friss topikok

  • Cartman (ex Cartman): @Babette_: Méhész + mezőgazdasági technikus. Utóbbit novemberben, tehát ha időben írják ki a pály... (2012.09.08. 17:12) Fiatal gazdák támogatásáról

Miből él a NEO FM?

2012.09.20. 10:46 Wószem

Letelt Az első 90 nap a NEO FM csődvédelmének bejelentése óta.

Nem történt semmi szemmel látható, vagy ha stílszerű akarok lenni, füllel hallható. 

Nem vagyok igazságos, mert lettek műsorok, és műsorvezetők, ill. hírolvasók kerültek elő, de nem teljesen erre gondoltam, amikor azt mondtam nem történt semmi.

Ha valaki hallgatta mostanában a NEO-t akkor biztosan feltűnt neki, hogy nem lehet reklámblokkot, de még csak egy árva reklámot se hallani. Másodperc pontosan indulnak a hírek, úgy tűnik, hogy népszerű a reggeli műsor, a két műsorvezetőjével, de reklám az nincs. Mennek a zenék, hígítandó a hírek, illetve a műsorok információ áradatát, de nincsenek reklámok.

Nekem ez így jó. Én hallgató vagyok, én a műsorokért, és a zenékért hallgatom a rádiót, és nem a reklámokért, de, hogy a NEO-nak, vagy a tulajdonosainak is jó lenne ez az állapot azt kétlem.

A műsorkészítés pénzbe kerül, fizetni kell a műsorvezetőknek is, ha már veszik a fáradtságot és bemennek a stúdióba. Sőt. A stúdió bérletért is fizetni kell, de a hírek szerint ez sem zökkenőmentes. A zenék sem ingyen mennek, a jogdíjat át kell utalni az Artisjusnak, és az nem is kevés. Egy ismerősöm akinek a számát egyszer (!) már játszották országos rádióban, évekkel ezelőtt büszkélkedett, hogy 3.500.- Forint körüli összeget kapott az Artisjustól, mint társszerző, előadó, mert ismétlem egyszer lejátszották egy számukat. Gondolom, hogy Madonna, vagy az Omega tagjai sem érik be kevesebbel... És a halandók problémájára, a rezsire, még ki sem tértünk.

Szóval óriási költséggel működik egy ilyen intézmény és általam, mint hallgató által érzékelhető bevétel (reklám) nincs. Olvastam, hogy a tulajdonosok a "családi ezüstöt" is beadják a zaciba, de meg akarják menteni a rádiót. Akkor most ebből, ezekből él a rádió? Az nem pálya....

Vagy netalán engedik a csődvédelem égisze alatt tovább növekedni a követelésállományt? Lenne rá idő, mert ha sikerül időről-időre megegyezni a hitelezőkkel, akár 365 napig is csődvédelem alatt lehet a cég.

Ennek se sok értelme lenne, mármint a "még egy kis lét kiveszek belőle" módon történő továbbműködtetésnek, hisz bevételek továbbra sincsenek, a vagyont, ha létezik egyáltalán ilyen, már rég egy vagyonfelügyelő kezeli, tehát azzal sem lehet ellépni...

Nincs más választásom el kell hinnem, hogy most az egyszer tényleg az történik amit mondtak, azaz tényleg meg akarják menteni a NEOt, mert ha nem így lenne már rég hagyták volna a levesbe menni az egészet.

Miközben írtam ezt a kis bejegyzést, jött a hír, hogy B. Tóth László lett a NEO új programigazgatója, akinek ezúton is sok sikert kívánok munkájához. Ez az intézkedés is nekem azt mutatja, hogy jót akarnak a NEO fölött bábáskodók. Csak így tovább, sok sikert hozzá. 

Szólj hozzá!

Címkék: csőd csődvédelem NEO FM NEO

A bejegyzés trackback címe:

https://navon.blog.hu/api/trackback/id/tr894789741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása